FRITUUR VEEMARKT MECHELEN

FRITUUR VEEMARKT MECHELEN Frituur Veemarkt Mechelen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 221 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Veemarkt Mechelen. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 20:33 Afhalen na 35 minuten volgens hun informatie, de tracking info gaf aan dat bestelling klaar was, eens ter plaatse moest bestelling nog klaar gemaakt worden, uiteindelijk nog 35 minuten ter plaatse moeten wachten tot bestelling klaar was.
22 jun 2022 om 23:28 Snacks waren lekker en de bestelling klopte volledig . Stoofvleessaus was niet echt lekker. Enorm veel bindmiddel . En de frietjes waren plat .
20 jun 2022 om 10:15 Heel lekker gieie service
20 jun 2022 om 7:44 Bestelling geleverd op gevraagde tijdstip. Frietjes heel lekker. Portie vol au vent viel echter wat klein uit
19 jun 2022 om 23:00 Frietjes waren vrij lauw, normaal een fietstocht van +-15 minuten? Helaas is de grootste klacht wel dat we in plaats van twee family packs slecht 1 gekregen hebben. Of het moeten echt absurd kleine porties zijn voor een stevige prijs
16 jun 2022 om 20:45 SUPER lekkere frietjes en sausjes. Snel gebracht door een toffe bezorger
13 jun 2022 om 11:31 Een deel van de bestelling ontbrak helaas, niet de eerste keer!
11 jun 2022 om 23:06 Het eten was heel erg lekker, bezorging was snel, echter ontbraken er 2 items van mijn bestelling. We hebben hiervoor gebeld en contact opgenomen maar hebben niets terug gehoord. Ettelijke uren later een refund gekregen via takeaway. Niet ok.
10 jun 2022 om 20:08 De broodjes van de bicky burgers waren aangebrand!
9 jun 2022 om 20:30 De bezorgtijd was prima. Was de 1ste keer online frietjes, gewoonlijk chinees maar deze deden helaas geen bezorging meer aan huis op dat uur. Het bestelde vlees was wel lekker maar de frietjes waren aan de lauwe kant en héél plat. Niet meer voor ons!
5 jun 2022 om 20:55 De bestelling was er pas na 3 (!) uur, ik heb 90 min aangeduid om dat ik niets anders kon aanduiden. Ik verwacht een terugbetaling om dit tegemoet te komen.
5 jun 2022 om 18:48 Vrij snel bezorgd. Allemaal nog lekker warm en lekker eten. Frietjes waren goed gebakken. Gewoon lekker eten echt.