FRITUUR VEEMARKT MECHELEN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 241 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Veemarkt Mechelen. Meer weten? Ontdek meer

17 sep 2022 om 20:03 Altijd goed eten, maar deze keer 2 uur moeten wachten op de bestelling.
5 sep 2022 om 10:06 Het ging 43 min duren, dan 55, dan 32, en dan kregen we de melding dat de levering geanulleerd was. 1u20 min gewacht en geen eten gekregen. Prijzen zijn ook schandalig duur!
3 sep 2022 om 14:33 Lekkere frieten, maar de hele bezorging heeft lang geduurd. Eerste melding dat ik kreeg was dat het 39 min ging duren. Iets was het 43 min. Na een klein half uur keek ik terug en was er terug tijd bij gekomen. Uiteindelijk hebben we om 20u45 gegeten
27 aug 2022 om 23:53 Take away gaf aan dat de bestelling klaar was, frituur wist van niks dus alsnog daar opnieuw moeten wachten. Voor de zoveelste keer op rij ook weer een onvolledige bestelling...
15 aug 2022 om 20:42 Meer dan een uur moeten wachten en frieten waren helaas "heel taai" alsof ze opnieuw werden opgewarmd...jammer, eerste slechte ervaring bij Frituur Veemarkt.
12 aug 2022 om 20:56 Lekkere frietjes Lekkere snacks Snel geleverd
26 jul 2022 om 22:53 Bizar dat je kan bestellen, maar dat deze toch pas wordt klaargemaakt nadat je in de rij gestaan hebt in de zaak zelf. Ook was het de tweede keer op rij dat er iets ontbrak…
25 jul 2022 om 8:49 Na 1 uur wachten wordt mijn bestelling plots geannuleerd. Kon ik om 22u30 nog beginnen met koken. Bedankt!
15 jul 2022 om 20:24 Om 9u Smorgens besteld om te leveren om 18u15. Geleverd om 19u20 das toch net iets te lang wachten als je op voorhand besteld voor een bepaald uur.
13 jul 2022 om 8:16 Meer kruimels dan frieten, hoeveelheid veel minder dan vroeger Het vlees veel te hard gebakken. 20min later dan afgesproken
27 jun 2022 om 19:51 Bestelling is nooit geleverd