FRITUUR VEEMARKT MECHELEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 431 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Veemarkt Mechelen. Meer weten? Ontdek meer

1 apr 2024 om 20:34 Bestelling was weer niet compleet!!!!
30 mrt 2024 om 21:05 Duurde enorm lang! Frietjes wel lekker ma wjw te lang gewacht
26 mrt 2024 om 12:30 Gewoon lekker zoals altijd
22 mrt 2024 om 23:27 Prima service!
20 mrt 2024 om 10:44 Eten traditioneel dik in orde. Inzake levering niet één ster. Doe je open:"Jij weer? Bestel bij iemand anders ik ben al overwerkt! Volgende keer bel of klop in niet meer, ik zet je rommel gewoon voor de deur !" Ik kon zelfs niets zeggen !!!
15 mrt 2024 om 19:37 Altijd lekker
4 mrt 2024 om 4:04 Eten waren koud niet plezant hoor
20 feb 2024 om 18:40 Zeer smakelijke (en veel) frieten en snacks, maar zeer lange wachttijd voor ze er aan begonnen (de koerier was hier in exact 8 minuten).
16 feb 2024 om 20:58 Je betaalt meer voor het eten en ook nog eens voor de levering, en toch doen ze niet de moeite om de bestelling rechtstreeks te leveren maar doen ze dat met tussenstops. Dat kan je met pizza doen maar niet met frieten.
11 feb 2024 om 19:42 Frieten waren helemaal wak. Jammer. Weer niet de kwaliteit dat we gewend zijn. Stoofvleessaus vergeten, maar hebben we terugbetaald gekregen.
10 feb 2024 om 8:45 Fritten waren wak. Tas van de koerier stond open waardoor het eten kon afkoelen.
5 feb 2024 om 12:35 Zat plastic in m'n bicky cheese, dat ik er heb moeten uitvissen...